Zaaltraining

Honkbal is een zomersport. Dat wil zeggen dat ons competitie seizoen van april tot oktober loopt. Dat wil echter niet zeggen dat we in winter stil zitten!

Honkbal kun je namelijk ook prima binnen trainen! Slaan, gooien maar ook de techniek van het fielden kun je perfect in de zaal trainen.
Sterker nog; de zaaltraining is een ideale opstap naar het buiten seizoen!

Heb jij interesse om te komen honkballen? Dan is dit dé tijd om te starten. Wij stomen je klaar voor het echte werk straks op het veld en zorgen dat je direct mee kunt doen aan de competitie. Om het nog mooier te maken kun je als nieuw lid GRATIS mee trainen tijdens onze zaaltrainingen. Dus pak je sportkleren en kom mee een balletje gooien.

Wanneer

  • De zaaltrainingen voor jeugd zijn al begonnen en zijn op zaterdagen van 9:00 tot 10:30 in Sporthal de Kraanvogel te Eersel.
  • Voor senioren beginnen de trainingen vanaf 9 januari op woensdag avonden van 20:00 tot 21:30 in Sporthal de Kraanvogel te Eersel.

We zullen tot 27 maart binnen trainen, daarna gaan we weer naar buiten.

Kom gerust eens kijken of train meteen een keer mee!
Vragen? Stel ze gerust via ons contact formulier of kom eens langs. Er is altijd wel een trainer die je even te woord staat.