Nieuw veld!

Eindelijk is de kogel door de kerk, er komt een nieuw veld voor Meppers Eersel!

Onlangs heeft de GemeenteRaad het plan om ons veld te verhuizen naar het braakliggende terrein tussen DES en ons huidige veld goedgekeurd.

Eind vorig jaar hebben we een aantal basisvoorzieningen kunnen overnemen van DVS Waalre, de honkbal vereniging uit Waalre die helaas niet meer bestaat. De materialen die we daar aan over hebben gehouden bestaan oa uit een backstop, dug-outs, hekwerk en poorten.

Nu we deze materialen toch hebben liggen en een toplaag renovatie in de planning stond kwamen we tot het idee om het veld te verhuizen naar het andere terrein. Naast vele technische voordelen qua veld liggen we hiermee veel beter in het zicht en kunnen onze bezoekers eindelijk gebruik maken van de kantine!

We zijn uiteraard erg blij met dit besluit en willen daarom ook iedereen die ons hierbij heeft gesteund bedanken! We gaan ervoor zorgen dat Eersel een prachtige honkbal locatie wordt!

ps: wist u al dat we momenteel met ons Senioren team bovenaan in de competitie staan?
Nog een aantal wedstrijden zo volhouden en we worden KAMPIOEN!
Kom gerust eens kijken naar een van onze wedstrijden, het volledige en up-to-date schema kunt u hier vinden. Wedstrijden Meppers Eersel.

IMG_4153

1 Reactie op "Nieuw veld!"

  • comment-avatar
    Alex
    08-07-2015 (10:53)

    TOP !!