Beeball

Beeball, honkbal voor de kleintjes

Iedereen kent honkbal en softbal. BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop.

BeeBall is door de eenvoud van het spel en dynamiek in het bijzonder geschikt voor de jongste jeugd, waardoor jongens en meisjes gezamenlijk met veel plezier BeeBall kunnen spelen. Juist voor (kleine) verenigingen, onderwijs en buitenschoolse opvanginstellingen is het een leuk spel.

Alle varianten van BeeBall kunnen gespeeld worden in een beperkte ruimte. Een sportveld, (gym)zaal, grasveld in het park of een buurtpleintje is al snel geschikt. Door de eenvoudige regels kan iedereen het spel begeleiden: coach, vader, moeder, opa of oma. BeeBall is een echt spel voor families. En het is veilig.

Leagues

Er zijn binnen beeball 2 verschillende leagues.
De rookie league (voor beginners) en de major league voor gevorderde.

Meppers Eersel heeft deelnemers aan beide leagues. Wil je een keer meetrainen? Wij trainen tijdens het seizoen op donderdag avond vanaf 18:30 en hebben over het algemeen op zaterdag morgen wedstrijden.