Meppers Baseball Event 2015

20150820_BaseballEvent2015_header
Ook dit jaar organiseren we weer het Meppers Baseball Event, voorheen ook wel bekent en berucht als het Familietoernooi.Gezellig een dagje honkballen voor het hele gezin! Dé kans om als oud lid nog eens lekker te ballen, of als aankomend lid het spelletje eens goed uit te proberen.

Toernooi

Op zondag 30 augustus zal er van 10:00 tot 12:00 uur een competitie wedstrijd worden gespeeld door ons senioren team. Een ultieme kans dus om nog even te kijken hoe het ook alweer werkt, dat honkballen 😉

Vlak daarna rond de klok van 14:00 uur zullen de eerste wedstrijden van het Baseball Event aanvangen.

We spelen volgens de regels van het Slowpitch.
Slowpitch is een nieuwe variant van Honk- en Softbal in Nederland wat qua spelregels vrijwel gelijk is aan onze standaard Baseball Event regels, een soort Softbalwedstrijd zou je kunnen zeggen. Het leuke is dat als je super enthousiast bent geworden na afloop je dus regelrecht een competitie in zou kunnen rollen met je team!

Kamperen

Dit jaar organiseren we voor de jeugd een spelavond waarbij je met je eigen tent kunt blijven slapen op het honkbalveld.
Zo ben je zeker op tijd aanwezig voor het toernooi en niet te vergeten de Seniorenwedstrijd.
Zaterdag 29 augustus ben je vanaf 16:00 uur welkom om je eigen tent op te komen zetten. Daarna zullen we alvast de BBQ uitproberen waarna we de spelavond voortzetten. Na een (korte) nachtrust zullen we gezamenlijk ontbijten en kun je kijken en helpen bij de Seniorenwedstrijd waarna aansluitend het toernooi van start gaat. Natuurlijk sluiten we weer af met een BBQ!

Kosten

We zorgen ervoor dat jullie niks te kort komen tijdens de BBQ en gedurende de dag is er voldoende frisdrank, koffie & thee beschikbaar. Uiteraard vragen we daarvoor wel een kleine bijdrage. De kosten voor het Event zijn als volgt:

Alleen meedoen toernooi + frisdrank etc overdag  €5,-
Toernooi + BBQ zondag tot 16 jaar €7,50
Toernooi + BBQ zondag vanaf 16 jaar en ouder € 10,-
Weekend ticket* (BBQ zaterdag, overnachting, ontbijt, toernooi en BBQ zondag) € 19,50

*het weekend ticket is vooral bedoeld voor de jeugd

Aanmelden

 

Je kunt je niet meer aanmelden.
Het weekend zit er al weer op! Bedankt voor jullie bijdrage en wellicht tot volgend jaar!

 

Meppers Eersel.